2013. szeptember 22., vasárnap

Mexx Energizing sajtótájékoztató

Múlt hét csütörtökön mutatták be a Mexx két új illatát, amire én is hivatalos voltam a Prestige Products csapatának jóvoltából. A többi bloggerrel együtt részletes betekintést nyerhettünk a Mexx eddigi történetébe, sok mindent megtudtunk az illataival kapcsolatban és hogy minek is köszönhető az idei nagy megújulásuk. A fő téma pedig a két új illat a Mexx Energizing Man és a Mexx Energizing Woman volt. A nevükből adódóan energia teljesek és főként gyümölcsösebb jelleg jellemzi őket. Frissek és fiatalosak, szóval tökéletesek a hétköznapokra. 


A helyszín a Pastrami étterem volt, ahol most voltam először. Szerintem nagyon hangulatos hely a maga retro stílusával és egy kis New York-i beütéssel. Éppen hogy odaértem 10 perccel a kezdés előtt, hát igen, utazz fel egyedül Pestre, ezután pedig találj el egy adott helyre 14 megállón keresztül metróval és busszal.. :D Önállósodás 1. szint.


Először a márka történetével ismerkedtünk meg, és érdekességeket halhattunk a Mexxről. Először csak ruhákkal foglalkoztak, volt egy külön férfi vonal, a Moustache és egy női, az Emanuelle. A két kezdőbetűt használták fel amikor magát a Mexxet hozták létre, a két x pedig egy csókra utal, a korábbi reklámok képeire utalva. Mindez 1986-ban történt, az első illatot pedig 2000-ben vezették be.
Eltelt 13 év, viszont a Mexx parfümöknek nem volt egységes dizájnja, emellett pedig nem volt kapcsolat a divat és az illatok között. Ezért megújították a teljes kollekciót, most minden parfümnek egységes kinézete van, a különböző színű csomagolás segít kiigazodni az illatok között. Nekem nagyon bejön, jól mutatnak a boltok polcain ezek a vidám, színes dobozok. 


Miután teszteltük a két illatot, egy színtanácsadás következett, ami érdekes és hasznos volt, megtudtuk, hogy az embereket az évszakok színei szerint csoportokba lehet rendezni és egy adott típusnak milyen színek előnyösek. Tényleg témába vágott a dolog, ha már a parfümök megújulása a színekben jelenik meg főként. 

a képért köszönet Frunak! :)
Kifelé menet mindenki megkapta a Mexx Energizing parfüm női és férfi változatát is, úgyhogy hamarosan ezekről is írni fogok külön posztban, főleg miután találtam valakit, aki teszteli a férfi verziót.. :) Az arany kis tasakban még volt egy travalo is, aminek nagyon örültem, mert mindig is szerettem volna egy ilyet; ez tulajdonképpen egy feltölthető parfüm spray, ami praktikus ha nem akarod a 100 ml-es parfümös üvegeidet magaddal cipelni. 

Ezúton is köszönöm a meghívást, nagyon élveztem ezt az estét, és külön öröm volt, hogy összegyűlt egy kis csapat blogger, akikkel nagyon jót beszélgettünk. 

5 megjegyzés:

 1. Szia! átküldöd a közös képeket? :) nadelfru kukac gmail pont com az emailem, köszi!:)

  VálaszTörlés
 2. Szia! Láttam, hogy leszedted a videóidat, és tudom, hogy miért, (titkos forrásból :P) de olyan rossz, hogy már nincsenek fenn!!! :(( Szerintem szuper videók voltak, és ne törödj a hülye emberekkel, akik piszkáltak miatta! Mi sokan szeretjük a videóid!!!! Puszi <3

  VálaszTörlés
 3. Szia mikor lesz új bejegyzés?*.*
  Amugy igaza van az előttem kommentelőnek én sem értem...:\

  VálaszTörlés
 4. Ó, nagyon jó helyen jártál! Ez a Pastrami egy szuper hely! Egyszer én is felkeresem! :)

  VálaszTörlés